Insemnele Radioclubului YO HD ANTENA DX GRUP Deva 

Conform art. 1.3 din Statut “Asociaţia “RADIOCLUBUL YO HD ANTENA DX GRUP” va avea steag, emblemă, siglă, ecuson, fanion,  antet, ştampilă proprie, casuţă poştală, revistă de specialitate, pagina de internet, adresa de E-mail şi legitimaţii de membru”.

 Conform atribuţiunilor (art 3.12.n din Statut), Consiliul Director a stabilit, în sedinţa sa din 24 noiembrie 2006, ţinută la Haţeg, forma şi conţinutul însemnelor asociaţiei.

Cu realizarea practică au fost însărcinaţi YO2UH şi YO2LXZ, care s-au achitat cu brio de aceasta sarcină.

 Culorile clubului sunt turcoaz (numit în continuare albastru Argentina) şi green bright (numit în continuare verde Belarus).

Culorile clubului vor fi prezente pe celelalte însemne ale clubului (emblema, ecuson, fanion, steag, revista, pagină Internet, etc.).

 

Sigla  clubului este o antenă beam cu trei elemente, cu raportul mast/boom de aproximativ 1:1, care are inscriptionat  de o parte si de alta a mastului “YO HD DX”. Acesta este si numele scurt al Radioclubului, utilizabil in orice situatie, inafara celor oficiale (corespondenta oficiala, acte financiar – contabile, etc.).

 

YO HD ANTENA DX GRUP

        Casuta postala 24

         330190 DEVA 1, HD

 

Antetul clubului este cel alaturat.

El poate fi completat, functie de necesitati cu adresa sediu, CUI, cont bancar, telefon, adresa Internet, etc..

 

 

Emblema clubului  este harta azimutala a lumii, centrata pe YO, in cele doua culori (albastru Argentina – oceanele, verde Belarus – continentele), cu sigla clubului plasata in centru si cu inscriptionarea semicirculara “YO HD ANTENA DX GRUP” (sus)  si “DEVA, ROMANIA” (jos).

 

 

 

Ecusonul clubului – este un dreptunghi vertical, rotunjit in partea de jos, in culorile clubului si cu sigla clubului in interior.

 

 

 

 

Fanionul clubului – este un triunghi isoscel cu varful in jos, cu unghiul  de jos de 40 de grade, cu culorile clubului  de o parte si alta a bisectoarei , si cu sigla clubului  in interior.

 

 

 

Steagul clubului este un dreptungi orizontal in  raportul 5/3, cu cinci benzi verticale alternative albastru Argentina (oceanele) si verde Belarus  (grupurile de continente) cu sigla clubului plasat pe al doilea grup de continente (a doua banda “verde Belarus”).

 

Stampila clubului este rotunda, cu sigla in mijloc si cu inscriptionarea pe intreaga circumferinta

“RADIOCLUBUL YO HD ANTENA DX GRUP * DEVA, JUD. HUNEDOARA * ”.

Casuta postala a clubului este  CP 24, 330190 Deva 1, HD.

Revista de specialitate  a clubului este “YO HD Antena” ( de fapt brendul pe care s-a constituit radioclubul). Ea are aparitie lunara, incepand din martie 1996 (acum este la numarul 125, numarul 127 va fi primul din al unsprezecelea an de aparitie neintrerupta).

Numerele 1-100 au aparut tiparite si au fost  expediate prin posta. Incepand cu numarul 101, revista are format electronic, se trimite numai prin Internet, iar abonamentul este gratuit.

Pagina de internet a clubului (in constructie) este http://www.yohddx.ro (domeniu cumparat).

Adresa de E-mail a clubului este yohddx@yohddx.ro.  

Adresa administratorului paginii este webmaster@yohddx.ro.

Forma legitimatiilor de membru va fi stabilita ulterior.